Pėdkelnės mergaitėms: grožis turi derėti su kokybe

Koks rūbas jums kelia didžiausias asociacijas su vaikyste? Juk tai – pėdkelnės, ar ne? Pėdkelnės mergaitėms maunamos po sijonukais, suknelėmis, sarafanais ar tiesiog atskiras apatinės dalies drabužis, nevaržantis mažylio judesių. Šis rūbas gula ir mažųjų džentelmenų spintoje (faktas, kurį suaugę vyrai yra linkę pamiršti). Atrodo, kas čia sudėtingo – išrinkti pėdkelnes. Tačiau įsigyti maloniai prie kūno „gulinčias“, ilgaamžes, universalias ar tinkamas konkrečiai progai bei tiesiog mėgiamas vaiko – ne taip paprasta. Ypač, kai tradiciniai bei internetiniai prekybininkai siūlo tokį platų pėdkelnių asortimentą.

Yra pora esminių dalykų, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį  renkantis pėdkelnes.

Pėdkelnių sudėtis

Pėdkelnės mergaitėms dažniausiai siuvamos iš medvilnės, sparčiai populiarėjančio bambuko pluošto (storesnės, šiltesnės) bei poliamido (plonesnės, tinkamos šiltuoju metų laiku prie puošnesnių  rūbų). Pasidomėkite, ar prekės gamintojai užtikrina, jog pėdkelnės savo sudėtimi yra tinkamos jautriai vaikų odai – priešingu atveju gali pasireikšti nepageidaujamos alerginės reakcijos. Kokybiška gaminio sudėtis taip pat užtikrina, jog pėdkelnės mergaitėms netaps vienkartiniu pirkiniu bei neprotinga investicija – laikantis rekomenduojamų priežiūros reikalavimų, tvirtas pėdkelnių audinys gali atlaikyti net iki 100 skalbimų. Susidomėjote, kur galima tokias rasti? Rinkitės patikimas internetines parduotuves, kurios, vengdamos susigadinti savo reputaciją, bendradarbiauja tik su patikimais tiekėjais ir prekiauja kokybiška produkcija.

Pėdkelnių dizainas

Jei suaugusios damos skiria daug dėmesio pėdkelnių derinimui prie likusio garderobo, tai jaunosios „madistės“, gavusios progą pačios pasirinkti, nedvejodamos pirštu parodytų į ryškiaspalves, gėlytėmis, širdutėmis, animacinių filmukų herojais bei kitomis akį traukiančiomis aplikacijomis puoštas pėdkelnes. Šioje vietoje mama turėtų pamiršti savo rafinuotą skonį ir leisti vaikui išlikti vaikšku: na ir kas, jog šios pėdkelnės mergaitėms vizualiai nedera prie suknelės? Svarbu, jog mažylei pastarosios patiko. Suaugusiojo darbas yra patikrinti, ar kokybiškas gaminys: jei aplikacijos numegztos ar prisiūtos netinkamai, vaikas jausis nepatogiai mūvėdamas tokį rūbą. Kai turi galimybę daiktą realiai apžiūrėti, tas sunkumų nesukelia, o ką daryti tiems, kurie pirmenybę teikia internetiniam apsipirkinėjimui? Bene geriausias variantas – tiesioginis bendravimas su pardavėju, išsiaiškinant konkrečius kilusius klausimus bei realių, detalių prekės nuotraukų pageidavimas.

Pėdkelnės mergaitėms turi būti žaismingos, tačiau svarbiausia – dėmesys audinio sudėčiai bei gamybos kokybei.

Leave a Comment